Believe in yourself and you will succeed! Follow your dreams and you will be happy!


Iar in final ca sa nu va relaxati prea mult… exercitii pentru spate

(1) Obisnuiesc sa stau in pozitia asta cateva secunde dupa ce imi solicit abdomenul, sau marele dorsal (latissimus dorsi) In sezut pe genunchi, capul pe saltea iar mainile orientate inainte. Exercitiu foarte util!

(2) Poate fi exercitiu de relaxare sau pentru abdomen. De exemplu stand in pozitia de la numarul (2) te poti relaxa iar daca vrei sa faci si niste exercitii, poti incerca niste abdoomene. Cu mainile la ceafa sau orientate inainte (parca te-ai tine de ceva). Sunt mai complicate datorita pozitiei de stand in sezut cu gambele flexate pe langa coape (se intind muschii coapsei: cvadricepsul, croitorul, abductorul si bicepsul femural deci ATENTIE nu fortati) si aceste exercitii se executa treptat si cu grija!!

(3) Se relaxeaza muschii spatelui (marele dorsal, muschiul trapez dar in principal muschii santurilor vertebrale! ) Se sta in pozitie de ghemuit cu mainile cuprinzand picioarele, se realizeaza apoi o semirostogolire. Cat sa simti coloana vertebrala relaxata. Astfel se poate elimina durerea de spate acumulata pe parcursul zilei)

Am uitat sa atasez alt exercitiu tot pentru spate Se prind mainile la spate, una venind de sus iar alta de jos, nu cred ca am fost destul de explicita. hmm…o mana ridicata pe langa ureche, flexata catre inapoi iar alta pe langa bazin flexata in sus. Se zice ca daca le puteti impreuna nu aveti probleme cu spatele. (fiecare mana sa treaca prin cele 2 stadii: sus si jos , o data stanga jos si dreapta sus si invers) Ia incercati! …asta in caz ca ati inteles ce vreau sa zic

Spor la exercitii si …sanatate! c45f

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: