Believe in yourself and you will succeed! Follow your dreams and you will be happy!


b737Hmm…pot numara pe degete datile cand am mers la Constanta cu alt scop decat: plaja, cumparaturi, doctor etc.

Asa ca azi pornind cu un scop obisnuit la Constanta impreuna cu sora mea si o colega din liceu de a ei, Ileana ne-am hotarat sa facem o schimbare. Asadar am ajuns pe faleza, la Casino dupa mult timp de cand nu mai calcasem pe acolo, chiar am fost surprinsa sa observ restraurantul „Vraja Marii” unde am dansat asta toamna la o nunta.

Am continuat plimbarea la Acvariu fishy fishy. Ah si nu erau numai copii acolo 4 lei biletul cu reducere de elev. Am stat minute in sir si m-am uitat la acvariul din centru cu Sturioni /Pisici de mare/ Nisetri / Moruni (Art este doar o coincidenta cu Sturionii c ami-am adus aminte acum ) Asta este prima oara in viata mea cand imi plac pestii. Desi la acvariu am mers si cand eram mica, dar nu imi aduceam aminte mare lucru.

Am continuat plimbarea la moscheea din Piata Ovidius, imi cer scuze dar am uitat cum se numeste. Trebuie sa spun ca desi sunt jumatate turcoaica, nu am calcat pana acum intr-o geamie/moschee. Desi curiozitatea a fost, si desigur si geamia la nu mai mult de 2 pasi de casa Este extraordinar, sa vezi marea din turnul unei geami. Desi vantul este mult prea puternic, se merita!

Deocamdata atat am avut timp sa vedem, am trecut pe langa Muzeul de arta populara (sigur voi trece data viitoare), Muzeul de arheologie, Muzeul „Ion Jalea”, ne gandeam la delfinariu . Avand in vedere faptul ca in Bucuresti Ivo m-a tot plimbat, iar saptamana ce a trecut au fost diferite evenimente, ceva in genul „noaptea alba a muzeelor” si-a completat lista cu Observatorul Astronomic si Palatul Cotroceni a ajuns la concluzia: „cu pretul unui suc poti vedea multe!!”

Sa nu scapati astfel de ocazii! Viata e frumoasa cand te plimbi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: