Believe in yourself and you will succeed! Follow your dreams and you will be happy!


 • Acum continuarea exercitiilor pentru colacel pe care le-am gasit pe www.idieta.ro si care mi-au fost de ajutor. Sunt exercitii usoare si placute. Daca va dor genunchii puteti folosi niste genunchere pentru a atenua presiunea asupra lor. Deci vorbesc de exercitile de tipul (4). Se sta pe genunchi cu mainile in fata, drepte, exact ca in imaginea din mijloc.
 • Apoi se exerseaza la fiecare picior serii de cate 20 (atatea am zis ca fac eu, fiecare poate sa isi stabileasca o limita) ca in imaginile din colturile stanga sus si dreapta jos. Mana si piciorul opus in linie perfect drepte. Se revine la forma initiala si se repeta exercitiul.
 • Exercitiile de tip (5) sunt pentru abdomen, acum pentru abdomenul inferior. Se sta intins culcat pe spate cu mainile pe langa corp si se ridica picioarele la 90 de grade, drepte fara sa le flexam in timpul ridicarii. Astfel se solicita muschii abdominali. (serii de cate 10 ar fi de ajuns cu repetare)
 • Iar ultimul tip este reprezenta de flotari, pe care ziceam si in blogurile anterioare ca le exersez pentru admiterea la facultate. (13 fac pana acum, am de facut 19 pentru nota 10) Se tine corpul incordat, drept intr-o linie cu spatele si se flexeaza mainile, umerii ajungand in drept cu coatele. Am sa urmze sfatul lui Arthur acela de a tine degetele catre exterior ca sa pot cobori pieptul cat mai aprope de pamant (flotarile perfecte sunt acelea in care se atinge cu pieptul pamantul, sper sa ma descurc)
 • Prin urmare…spor la exercitii si beti apa ca sa va hidratati…totusi nu exagerati!! Puteti manca fructe dupa exercitii!! ee38

  Anunțuri

  Lasă un răspuns

  Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

  Logo WordPress.com

  Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

  Poză Twitter

  Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

  Fotografie Facebook

  Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

  Fotografie Google+

  Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

  Conectare la %s

  %d blogeri au apreciat asta: