Believe in yourself and you will succeed! Follow your dreams and you will be happy!


8ec0Deoarece s-au saturat de reclamele de Craciun, de febra cumparaturilor, de decoratii si cadouri, de felicitari si zambete mai mult sau mai sincere, dar mai ales de cheltuieli, morocanosul Luther krank si simpatica lui sotie , NOra, se hotarasc, sa…”sara” peste Craciun anul acesta si sa-si cheltuiasca economiile pe o croaziera de zece zile in Marea Caraibilor.

Grisham va reusi sa ne descrie cu mult umor atat agitatia specifica acestui moment al anului, cat si incercarile mai mult sau mai putin reusite ale neconformistului cuplu de a scapa de asalturile cunoscutilor si in special ale vecinilor care nu pot intelege cum e posibil sa nu vrei sa-ti decorezi acoperisul cu un … om de zapada urias, ca orice american care se respecta.

Este o carticica dupa care s-a facut si film, de aceea si impresia ca atunci cand o citesti vizionezi de fapt un film. Vocile personajelor mi se par ca seamana cu cele din desenele animate „Viata cu Loui” M-a trimis in agitatia sarbatorilor dat fiind si timpul ploios/noros/friguros/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: