Believe in yourself and you will succeed! Follow your dreams and you will be happy!

Doina Dobrogei


Picture 002Dupa ce sapatamana trecuta, am stat la masa si am privit spectacolul dat de colegii mei de la Doina Dobrogei la terasa Valcea, o idee mi-a venit imediat in minte. Trebuie sa fac tot posibilul sa mai dansez macar o data vara asta, m-am gandit sa fac o surpriza cuiva, insa nu mi-a iesit , 😦 dar spre surprinderea mea, nici nu am avut timp sa pun planul bine la cale ca am fost chemata sa dansez. Asa ca se confirma proverbul cu: „ai grija ce-ti doresti fiindca se poate indeplini”.  Mi-am scos jupa din dulap (pastrata cu grija la gandul ca nu voi renunta la dans) mi-am calcat costumul si-am pornit la joc.

Picture 022Un weekend aveam garantat sa joc vara asta, si am zis ca trebuie sa dansez cu tot sufletul pentru ca nu se stie cand s-o mai intampla data viitoare. Intre timp am primit vestea ca raman pana la sfarsitul sezonul pentru ca din pacate o fata si-a rupt piciorul. 😦

Picture 013De fapt motiul pentru care scriu blogul este ca „am zis ,am zis” ca trebuie notat undeva ca m-a dansat Milos. In Turcia n-am avut norocul pentru ca n-am mai dansat, asa ca urma cu prima ocazie, dupa pactul facut. Cand este muzica, poate sa vina si furtuna ca nu ma mai misc de la dans, asa s-a intamplat duminica. cerul era negru, luminat din cand in cand de fulgere iar noi jucam sarba cu foc.

Picture 035Weekendul asta m-am relaxat, am dansat asa cum imi place, inca n-am rupt perechea de pantofi, dar sincer nici nu vreau ca sunt noi acuma.:) Dorinta s-a aprins din nou, parca mai aprig acum, si din toamna trebuie musai sa ma apuc de dans si in Bucuresti.

Picture 045Am ajuns la concluzia ca nu pot sta la masa si privi cum altii danseaza …nu pot. De fapt stiam asta de la petreceri, dar sa ii vad pe fostii mei colegi dansand si eu nefacand parte din coregrafie, e mai ispititor. Totusi atatea amintiri ma leaga de dansul popular…si de ansamblul Pandelasul (acum Doina Dobrogei)

blog doina dobrogeiTotusi sa ma bucur de serile ce urmeaza sa dansez, si sa le pastrez vii in memorie ca cele de acum doi ani.

Afla cum poti castiga un curs de dans (oferit de DAnce Time) pe http://www.scolidans.ro

Comments on: "Doina Dobrogei" (3)

 1. […] necesare. Curs castigat tot pe internet de data aceasta nu cu tragere la sorti ci cu blogul “Doina Dobrogei” scris de […]

 2. valcea??? esti valceanca???
  si eu sunt din valcea…..

  si eu am facut dansuri populare… 5 ani de zile… a fost foarte frumos.. desi era frustrant.. pt ca eu eram gata oricand sa fac mai mult, sa dansam cat mai bine – perfect daca se poate.. si cu munca s-ar fi putut…. dar colegii mei de echipa – o mare parte din ei de fapt, dadeau impresia uneori ca fac totu din obligatie.. nu cu placere….
  puteam fii grozavi.. dar am fost doar ok.. pentru ca lipseau de la antrenamente… sau nu erau seriosi 😦

  chiar imi zisesem sa ma duc la faculatte la casa studentilor. la dansuri….
  dar n-am ajuns niciodata… si facultatea s-a terminat cu 4 ani jumate in urma…..

  oricum, a fost o perioada frumoasa din viata mea…. ma bucur ca am avut parte de ea…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: