Believe in yourself and you will succeed! Follow your dreams and you will be happy!


IMG_0063Fiind in febra concursurilor in timpul liber din vara asta si cum stiti ca a fost nebunia cu concertul Madonna, normal ca am gasit si concursuri care ofereau nu numai bilete la concert, ci si cartea: „viata cu sora mea Madonna”, nefiind fan Madonna deloc, si nestiind mai nimic despre ea, in schimb avand doar cateva melodii, de altfel foarte cunoscute, m-am hotarat ca ar fi frumos sa castig.

Concursul a fost la RomanticFm, si pentru ca sansele sa fie mai mari, nu m-am inscris numai eu. Asa ca fix in saptamana cat am fost la Bucuresti, cu concertul Anastacia, am vazut ca de data asta mama a avut noroc si a castigat. Asa ca acum am un prilej bun de a stii mai multe despre viata Madonnei.

Cartea este draguta ca aspect si continut. Este un fel de jurnal, de-al fratelui ei, care  porneste de cand erau mici, si pana la faima si nebunia din zilele noastre. Cuprinde si unele amanunte si detalii din viata lor, care uneori mi se par cusute cu ata alba, dar oricum se incadreaza in peisaj.

Preferand sa citesc o carte in locul informatiilor de pe internet, uite ca am avut noroc si acum stiu mai multe despre viata Madonnei si a celor ce au roit in jurul ei de-a lungul timpului. Acum dupa ce am citit cartea, o sa mai caut si eu niste melodii, probabil si un film in care joaca asta ca sa pot sa imi dau si eu cu parerea.IMG_0064

Prin cartea asta, cititorii pot intra in culise, si in febra show-ului pentru ca fratele ei a fost alaturi de ea si de cariera ei aproape 47 de ani, si a fost la inceput dansator, costumier, asistent personal, decorator, regizor artistic, managerul ei de turneu. Iau parte la inceputl carierei ei, si la schimbarea de la „fetita tatii” pana la marea doamna casatorita cu Guy Ritchie. Desi n-am vazut nici un concert live al ei, citind cartea, am fost martora la toate, si nu numai la partea deschisa pentru public ci si in spatele scenei, si nu numai.

Pretul cartii este de 33-30 lei, depinde de librarie si de varianta aleasa. Este genul cartilor citite in tren. Dupa ce majoritatea comentariilor dupa concert au fost negative, uite ca eu m-am pus sa citesc despre ea. O carte despre trecutul starului, si al fratelui ei care incearca sa se faca si el cunoscut, si sa se ridice la inaltimea surorii lui,  certurile si impacarile ca fratii, intamplarile si trecutul lor.


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: