Believe in yourself and you will succeed! Follow your dreams and you will be happy!

Bike Walk 17 Aprilie 2010


Am aflat despre Bike Walk de pe Clubul de miscare, asa ca am programat week-end-ul asta sa raman in Bucuresti, pentru ca nu e o ocazie de ratat. Vineri seara cand am fost acasa, am mai tras cu ochiul pe net sa vad ce se mai aude, asa ca am aflat ca Cicloteque ofera 50  de biciclete gratuit pentru cei ce nu au una si vor sa ia parte la eveniment. Mai mult verde a fost organizatorul, asa ca Dragos Bucurenci a fost si el prezent.

A fost de asemenea prima activitate la cate iau parte alaturi de Clubul de Miscare, asa ca m-am simtit bine. M-am intalnit cu Ioana, Camelia si Cristina alaturi de care am pedalat o zi intreaga. Am pornit de la Cicloteque pe Berzei apoi pe Golescu pana la Gara, de unde ne-am indreptat spre Victoriei iar pe Kisseleff pana la Arcul de Triunmf ne-am indreptat spre punctul de pornire a protestului adica Gura pasajului Kiseleff, unde erau multi biciclisti deja stransi.

Am asteptat cu nerabdare sa inceapa, desi am cam asteptat ceva…asta ar fi singurul punct slab. Am vazut toate modelele de biciclete, toate culorile si diverse chestii. Am mai aflat faptul ca in fiecare ultima joi a lunii se va organiza o iesire cu biciclete.

Nu am uitat sa va spun ca aceasta intrunire s-a facut pentru a demonstra Primariei ca pistele de biciclete  nu pot face fata unui astfel de iesiri si ca putea sa ne ofere soseaua.  A fost postat pe site-ul www.bikewalk.ro si filmuletul cu toti participantii, apar si eu pe la minutul 4:22, tot aici am aflat ca am fi fost in numar de 300 cu aproximatie.

Traseul propus a fost urmatorul: Pasaj Kisseleff–> Piata Victoriei–>Piata Aviatorilor–> Piata Charles de Gaulle–>Herastrau prin dreapta- punct oprire Cinematograful de vara din Herastrau. Am primit apa si mere verzi sa ne incarcam bateriile.Aici grupul Life after Work au incercat sa ne distreze cu joculete si activitati captivante,din pacate nu am mai ramas si la filmuletul de la 19:30 pentru ca eram deja flamanda si maine ma asteapta Crosul Universitatii.

Sunt incantata sa spun ca Bucurestiul se vede altfel de pe bicicleta, dar si vantul se simte altfel. A fost o experienta placuta si mi-ar fi parut foarte rau sa o ratez.  Alta bucurie a fost orasul colorat de floricele, lalelele mi-au luat ochii.

Drumul de intoarcere am ales sa fie diferit asa ca din Herastrau am plecat pe la Piata Charles de Gaulle, Aviatorilor–>Victoriei–>Romana–>Cismigiu–>Kogalniceanu–>Facultatea de Drept.  Mi-am antrenat toti muschii, m-am concentrat sa nu fac accidente, pentru ca nu sunt o mare experta in mers cu bicicleta, dar totul la un loc a dat o stare de bine.

O activitate placuta ce ar fi bine sa o practic mai des,as fi curioasa sa vad cati km am facut…nu pot sa fac o aproximatie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: