Believe in yourself and you will succeed! Follow your dreams and you will be happy!


Asa cum ma stiu dornica de afirmare, si de facut proiecte in special, am aflat de sesiunea de comunicari printr-un mesaj offline de la o profesoara din semestrul I imediat ce m-am intors de la Rasnov, intelesesem gresit data si aveam o saptamana foarte incarcata si mi-ar fi parut rau sa ratez ocazia,asa ca de indata ce am auzit ca este pe 16 aprilie, m-am linistit si am inceput sa ma gandesc la o tema. Am aflat intre timp ca putem alege orice.

M-am hotarat de la inceput sa fie ceva legat de sport ca diploma sa o pot adauga la CV, asa ca mi-a dat in gand de stretching, am cautat la biblioteca, am scos de pe net informatii in engleza. Dar ma gandeam intretimp ca o sa fie ceva cam plictisitor pentru ca o sa fie informatii cunoscute. Dupa week-endul cu Body Mind and Spirit cand am cumparat cartea „In forma maxima prin minerale” am zis ca asta e cea mai tare tema care pot sa o aleg. Am aflat lucruri extraordinar de interesante, am citito cu sufletul si ma gandeam deja la ce teme de fundal voi alege, ce ar trebui sa fac sa fie cat mai atractiv. Avand saptamana de vacanta inainte am zis ca trebuie sa dedic cel putin 2 zile ca sa fie ceva super. Zis si facut, am cautat, m-am documentat, am mai cautat si la biblioteca niste carti, asa ca am pus la punct un proiect de nota 10, sunt foarte incaintata de el. Am realizat si niste pliante ca sa atrag spectatorii, le-am ales o forma atragatoare si am pornit dimineata impreuna cu iubi mana mea dreapta sa prezentam amandoi proiectul foarte increzatori.

Dimineata am aflat ca pozitia noastra de prezentare este pe la sfarsit si mi-a parut rau pentru ca eram sigura ca lumea o sa cam plece si o sa prezentam un proiect asa interesant putinor persoane. Acum la final dupa prezentare si dupa feed-back-uri pozitive din partea profesorilor sunt inca bucuroasa. Sunt convinsa sa particip si in anii ce urmeaza, si poate o sa am noroc sa fiu mai la inceput.

Ma bucur ca am luat parte la o astfel de activitate si ca am reusit in ceea ce vroiam, printr-o activitate ca asta m-am informat si am la bord acum notiuni pretioase de nutritie.


Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: