Believe in yourself and you will succeed! Follow your dreams and you will be happy!


Ca incheiere a Saptamanii Nationale a Voluntariatului, Clubul  de miscare a organizat Sambata Invioararea de primavara, cu loc de desfasurare Parcul Tineretului, cu Voluntari pentru incalzire si alergare cum ar fi Stoica Alina si Marius, si Emanuil Rednic (Elu), cu vreme buna, propice pentru asa eveniment. 121.ro a fost partener asa ca au publicat pe site despre eveniment, Voluntari de la Crucea Rosie si de la Club Maraton, tot arsenalul pentru ca cei dornici de a se simti bine sa alerge in voie.

Asadar ora de intalnire  a fost 11-00, in dreptul podului de la Polivalenta, unde s-au strans peste 50 de participanti; incalzirea a fost facuta in stil aerobic, am continuat apoi alergarea, pe aleea din jurul lacului, nu am fost asa multi asa ca nu a fost inghesuiala asa cum e la crosuri, a alergat fiecare in ritmul sau.

Domn profesor de atletism s-a ocupat in continuare de stretching, care s-a facut pe pod. Iar in final cei de la 121 au venit cu o mica atentie pentru participanti si anume un Spray antibacterian.

A fost o iesire draguta, Ioana a pus la cale totul asa ca o felicit. Inca o activitate a clubului de miscare, speram la cat mai multe in continuare.

PS: ultima poza este preluata de pe grupul Facebook : Clubul de miscare 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: