Believe in yourself and you will succeed! Follow your dreams and you will be happy!

www.PCFUN.ro


Am urmarit recent lista de concursuri, iar cel de fata m-a pus pe ganduri si la o mare alegere. De exemplu ce anume de pe site-ul www.pcfun.ro mi-ar fi util in activitatea mea de blogging.

Am aruncat o privire pe site, si balanta fiind, am inceput sa cantaresc variantele. Am optat intre mini laptop, stick usb si o camera foto. M-am oprit dupa cum se vede la camera foto, fara de care activitatea mea de bloggerita ar fi imposibila.

http://www.pcfun.ro/aparate-foto-digitale/sony/dsc-w310-silver-plus-2gb-memory-stick-plus-sticker/ M-am oprit la varinata Sony, pentru ca de-a lungul anilor am avut o camera Aiptek si una Cannon asa ca saraca depasita de vreme cred ca ar fi perfect inlocuita de o camera noua.

Pentru o mai buna credibilitate si mai buna intelegere, imi place sa adaug la fiecare blog cel putin o imagine. Pentru vizitatori cititul devine mai usor si mai interesant atunci cand au si un suport foto sau video.

Se cunoaste rezultatul studiului care spunea ca 70% din ce memoram este format din imagini, din ceea ce vedem. Asa ca este clar ca pentru un blogger adevarat o camera foto este de nelipsit, oferindu-i un suport pentru ceea ce scrie, sau chiar inspiratie in cazul unor poze inedite facute in situatii deosebite.

Produsul poate fi gasit in categoria PCfun.ro › Audio/Foto/Video » Aparate foto digitale › Sony› W310S2GBRODI.YS

Vizitati  www.pcfun.ro si alegeti-va ceva util!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: