Believe in yourself and you will succeed! Follow your dreams and you will be happy!


Inca de cand am cumparat-o, titlul ce contine substantivul zapada pe arsita din Bucuresti a avut un efect placut.

Se pare ca aventura ciresarilor continua si se amplifica cu cat se apropie de final. Acelasi suspans si emotie la fiecare fila. Se pare ca si sezonul alb a pregatit ceva de exceptie faimosilor Cavaleri ai florii de cires.

Sunt inconjurati de elevi din toata tara, stransi la munte pentru concursul de schi din fiecar an. Normal ca Ciresarii priceputi la toate nu aveau cum sa lipseasca, asa ca de aici pornesc toate necazurile, sau poate nu chiar necazuri.

Asadar nu pot sa nu dezvalui faptul ca alaturi de protagonisti mi-am dezvoltat spiritul de detectiv si cercetas si s-a aprins in mine dorinta de a face o expeditie, de a avea asa amintiri si momente de neuitat.

Apreciez foarte mult autorul pentru ceea ce a facut el cu aceasta lucrare. Cu siguranta a aprins si in copii aceasta dorinta de a face lucruri extraordinare, dar si de a lupta impreuna pentru ca de multe ori nu poti face activitati de unul singur. Asa ca, prin cei 7 ne demonstreaza pe inca 350 de pagini, spiritul de echipa, decizii luate la comun, planuri facute astfel incat sa invinga fortele naturii dar si ale oamnilor.  Si-au pus planul la punct si l-au respectat intocmai astfel ca au reusit sa rezolve problemele.

Autorul foarte iscusit in ale scrisului, a reusit si in volumul asta sa reliefeze trasaturile de caracter ale Ciresarilor si transmite cititorilor ideea caimpreuna vom reusi.

O cutie albastra misterioasa si foarte valoroasa le incurca zilele personajelor, dar putem spune ca ii si salveaza, e cu doua taisuri.

Ce-mi place foarte mult la o carte si s-a regasit si in volumul de fata, locurile cunoscute amintite de poveste: Cotroceni, Gradina Botanica, Cabana Izvoare doar daca ar fi aceeasi cu cea la care am fost anul trecut, inventii sau nu se suprapun oarecum cu realitatea sau cel putin autorul isi da toata silinta sa te convinga ca asa este.

Persoanje ambitioase, ce nu renunta cu nici un chip, ce isi unesc inteligenta si puterile pentru a rezolva problemele neprevazute ce apar pe parcurs.

Voi urma cursul volumului final „Drum bun ciresari” cu putina curiozitate in legatura cu filmul, desi stiu ca filmul nu bate cartea niciodata.

Din punctul meu de vedere aventurile ciresarilor se ridica la rang de Discovery Channel.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: