Believe in yourself and you will succeed! Follow your dreams and you will be happy!


Pentru ca aveam sa petrec un week-end in Bucuresti, nu am stat cu mainile in san si am cautat activitatiti sa imi treaca timpul intr-un mod placut.

Pentru ca exista Clubul de Miscare pentru Sanatate, am aflat de tura de lac in Herastrau pentru sambata dimineata.  Cum poate sa inceapa mai bine o zi daca nu cu o alergare usoara de 6.5 km? Zis si facut, am alergat tura, si pe mine  nu m-a deranjat faptul ca am fost doar 4, desi nu aveam nimic importriva nici sa facem un sir indian de mai multi amatori.  Herastraul e frumos din toate punctele de vedere, asa ca alergatul in mijlocul naturii e si mia frumos, avand in vedere ca zgomotul este lasat langa sosea, aerul pare mai curat din cauza verdelui ce te inconjoara.

A fost o iesire ce m-a incarcat cu energie, pentru ca pandeam de mult o astfel de activitate, asa ca e prima tura de Herastrau care o alerg, sper sa fie cat mai multe de acum incolo.

Seara am ales Bikewalk, pentru ca organizatorii  si cei pasionati de biciclete au indeplinit un vis. Primaria a acceptat ca sambata de sambata la ora 18:00 sa dea biciclistilor prima banda(pana pe 4 septembrie). Asa ca nu am vrut sa pierd o asemenea ocazie si am fost in Parcul Tineretului la ora stabilita, mai ales ca acum sunt posesoarea unei Biciclete Rosii.

Traseul a fost urmatorul: S-a plecat pe Dimitrie Cantemir pana la Unirii apoi pe Magheru pana la Piata Romana, trecand normal pe la Universitate apoi ne-am intors pe Calea Victoriei, pana la Natiunile Unite, pe langa Casa Poporului putin si am intrat in Parc la Izvor.

Cu ce alta ocazie as fi putut pedala in voie pe Calea Victoriei si pe Magheru? Cu nici una, pentru ca eu sunt fricoasa si merg numai pe trotuar. Iar ceea ce ma deranjeaza cel mai mult este ca bordurile sunt inalte si trebuie sa le cobor pe langa bicicleta, asa ca marsul ciclistilor a fost ceva foarte relaxant si placut pentru mine. Nu sunt o pasionata de viteza asa ca nu am incercat sa fiu in prima linie, am mai admirat si cladirile din jur, desi le stiam, altfel se vad de pe strada. 🙂 Asa ca de retinut, Spitalul Coltea, Unirea, TNB, Universitatea, Carturesti, Muzeul de Literatura, Ateneul, Muzeul de Arta Contemporana, Cercul Militar, Novotel, Muzeul de Istorie, am trecut Dambovita, Casa Poporului.

Politia ce ne-a asigurat Verdele de la semafoare pe drum, era pe motociclete si se parea ca le suradea ideea marsului si lor.

La Izvor am ramas pe iarba la umbra unui stejar si am citit finalul din ultimul volum de Ciresari, recenzie ce va aparea in curand. Am vazut apusul, si pe inserate pentru ca Ciresarilor li s-a urat drum bun, am pornit si eu spre casa.

Reclame

Comments on: "Alergare Herastrau si Bikewalk" (1)

  1. De aia imi place Bucurestiu mult de tot, ai activitati pe tot gradul. In Cluj te-ai plictisi de moarte. Bravo EVE!!! Sunt foarte mandru de tine 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: