Believe in yourself and you will succeed! Follow your dreams and you will be happy!


Pentru ca in ultima vreme nu am avut foarte mare activitate, ca in alte timpuri, desi incep incet incet sa mai aflu de cate una alta, am primit in mail de la Facutdemana.com despre expozitia de Origami de la Diverta. Pentru ca era la inceput, si eu pasionata fiind de origami inca de mica, am zis sa nu astept ultimele zile ale expozitiei si sa merg cat mai repede. Diverta fiind un loc placut mie careia i-am scris si un blog am pornit spre Magheru. Cautasem anul trecut mult timp o carte cu modele si despre ele in arta Origami, numai ca in oferta magazinelor nu se gasea mare lucru, asa ca de acum in colo puteti gasi linistiti carti in domeniu, pentru ca Diverta si-a innoit oferta. Pretul este avatajos, o carticica fiind 10 ron.

De mica am inceput sa fac barcute, solnite ca orice copil. Insa fiind in vacanta la Oradea, matusa mea invatatoare, avea o carticica cu tot felul de modele, iar verisoara mea m-a invatat atunci sa fac lalele si broscute, chiar si un cocor, legenda celor 1000 de cocori cred ca am amintit-o intr-un blog anterior, daca nu gasiti aveti ocazia sa vedeti cei 1000 de cocori expusi la Diverta si legenda lor de asemenea.

 Dupa serialul Prison Break, normal ca am cautat sa fac ratuste, ceea ce mi-a si iesit si inca imi plac. Youtube.com este un loc unde gasesti tot felul de tutoriale la astfel de lucruri interesante. Florile imi plac mult asa ca am cautat cat mai multe modele, am reusit sa mai fac floare de lotus si un iris. Nu mica mi-a fost uimirea cand am vazut ce minunatii erau expuse.

Tot aici am aflat despre tipurile de Origami: clasic, kusudama, modular, tessellations, si am vazut exponate concrete. Nu pot sa ma hotarasc ce mi-a placut cel mai mult, pentru ca toate erau frumoase, insa ochii mi s-au abatut mai mult pe un model de femeie ce canta la vioara (poza este in josul pliantului pe partea stanga). Cu speranta ca v-am starnit curiozitatea, o sa incerc sa mai invat cate un model din cand in cand. PS: Cartea cu modele de avioane ar fi buna pentru concursul de avioane de hartie organizat de Red Bull. 🙂

Reclame

Comments on: "Expozitie de Origami – Diverta 8August-8Septembrie" (2)

  1. Elyda's Origamy said:

    Ma bucur ca ai vizitat expozitia! Sunt sigura ca te-ai molipsit un pic cu ceea ce ai vazut!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: