Believe in yourself and you will succeed! Follow your dreams and you will be happy!


Saptamana trecuta asa cum anuntasem pe blog a avut loc Campionatul Balcanic si Open Dracula la taekwondo wtf, desfasurat in Sala Polivalenta din Bucuresti. Eu si Irina am luat parte ca voluntare la acest eveniment neputand refuza invitatia Doamnei Georgeta Matei, adepte ale voluntariatului fiind,desi evenimentul a suferit modificare in orar, in loc de 2 zile asa cum era initial programat s-a comprimat intr-o singura zi.

Rolul nostru a fost sa reprezentam  simbolul concursului si anume Dracula, asa ca eu si Irina am avut timp de 21 de ore o pelerina de Dracula pe umeri si din cand in cand si cate o palarie. Rolul nostru nu s-a restrans aici, asa ca am avut onoarea de a decerna premiile alaturi de presendintele Federatiei de Taekwondo Wtf, domnul Cristian Apostol, ceea ce s-a intamplat in premiera in cariera noastra de voluntare.

Am acceptat sa luam parte la acest eveniment cu gandul ca este ceva nou pentru noi, din care vom putea invata si care ne va folosi in viitor. De cand lucrez la sala de sport Ge Do Team, am vazut aprope in fiecare seara cum decurge un antrenament de taekwondo, dar nu am avut inca ocazia sa iau parte si la un concurs, asa ca a fost o ocazie interesanta in care sa mai prind taine din regulament si organizare.

Pentru ca au avut loc doua concursuri in acelasi timp, premierea a avut loc de 2 ori, iar numarul castigatorilor a fost foarte mare avand in vedere ca este un sport la care se participa in functie de categoriile de greutate.  Arbitrii, ii admir in acest sport mia mult decat in altele pentru ca au arbitrat timp de 20 de ore cu o singura pauza oficiala, ceea ce mi se pare foarte obositor avand in vedere ca este vorba de lupta.

Mascote fiind, am facut poze cu toata lumea, individual sau de grup, la festivitate sau in afara ei. La deschiderea oficiala am luat parte si la o un exercitiu demonstrativ  pregatit de un club din Bucuresti daca am retinut bine, si la o dovada de vointa si pregatire atat psihica dar si fizica de exceptie, exercitiu ce numai la televizor mai vedeam cand eram mica, cand un barbat sparge cu ajutorul unei singure lovituri cu mana, o  inlantuire de vreo 4-5 caramizi, caramizi adevarate si foarte solide.

La regim fiind, am fost in stare sa mananc o zi intreaga o jumatate de cutie de banane,  m-a ajutat si Irina cu cealalta jumatate, asa ca pe langa oboseala acumulata de dimineata pana noaptea am avut parte de multa distractie. Am plecat de acasa dimineata pe intuneric, si ne-am intors la fel pe intuneric, in schimb am auzit ca in Bucuresti natura s-a dezlantuit in ziua aia si a plouat neincetat  asa ca nu am pierdut nimic.

Sportivii s-au luptat acerb, lasandu-se la unele partide cu cate o mana rupta sau cu cate un picior, chiar si juniorii erau porniti in lupta. Desi evenimentul nu a fost facut cunoscut inainte, sala a avut ca vizitatori cunoscuti de ai sportivilor, apropiati de-ai lor, multi parinti veniti sa-si incurajeze juniorii, sau straini pentru ca au luat parte la competitie sportivi din 6 tari, echipa din kazahstan a fost pe podium la Balcaniada de cele mai multe ori, dar desigur nici romanii nu au fost mai prejos, reusind sa aiba la fiecare categorie cate un reprezentant pe podium. Tot din observatiile mele si Republica Moldova a avut reprezentanti foarte bine pregatiti. Si daca am mai retinut eu bine, la acest campionat s-au facut selectiile pentru Olimpiada de la Londra 2012, taekwondo wtf fiind un sport olimpic.

Prin aceasta participare am batut recordul pesonal de activitati de voluntariat, fiind in premiera la o astfel de activitate, dar si ca numar de ore de participare. O experienta foarte frumoasa.

Comments on: "Campionatul Balcanic de Taekwondo WTF Sala Polivalenta- 3 Decembrie 2010" (1)

  1. […] Campionatul Balcanic de Taekwondo WTF Sala Polivalenta- 3 Decembrie 2010 Mon Dec 13, 2010 1:23 am Saptamana trecuta asa cum anuntasem pe blog a avut loc Campionatul Balcanic si Open Dracula la taekwondo wtf, desfasurat in Sala Polivalenta din Bucuresti. Eu si Irina am luat parte ca voluntare la acest eveniment neputand refuza invitatia Doamnei Georgeta Matei, adepte ale voluntariatului fiind,desi evenimentul a suferit modificare in orar, in loc de 2 […] […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: