Believe in yourself and you will succeed! Follow your dreams and you will be happy!


Sau cum sa te dai iarna cu colacul. Ajungand pentru prima data in Azuga cu saniuta in portbagaj, toti 5 cautand o partie de saniute in variata oferta de partii modernizate de schi si snowboard, am ajuns sa ne dam cu colacul.  In fiecare an au incercat sa vina cu ceva nou pentru a capta publicul si a scoate bani, asa ca pe langa partiile ultimul ragnet, au facut si doua partii micute de Tubbing. Vazand inca de la intrarea in Azuga sageti spre partia de Tubbing dar nestiind ce e asta, am zis sa incercat, daca nu am avut noroc san e dam cu saniuta. Asa ca am inchiriat fiecare un colac, 10 Ron 30 de minute, dar nefiind aglomerat ne-am mai dat cateva ture peste. Partia este facuta in linie dreapta cu pereti ridicati de zapada, cu doua curbe mai mari iar in rest cateva mai micute, damburi, denivelari si altele.

Cand am ajuns acolo, tocmai ce pornea de sus un lant de 5 colaci cu mai multi oameni pe ei, iar primul era orientat cu fata spre colegi avand camera in mana ci filmand. Ne-a placut ideea asa ca am pornit si noi la vale. Florin nu s-a incumetat asa ca a ramas sa ne faca poze. Desi nu trebuie sa depui nici un efort la coborare, cum ar fi sa tii carma sau ceva in genul, adrenalina este mare, viteza de asemenea asa ca si nivelul distractie creste.
Urcarea iti scoate cateva picaturi de transpiratie, iar daca este foarte gros imbracat ceva mai multe.

Am incercat toate variantele, adica sa ma dau singura, in doi cu Vali, in trei cu Ivo si Mada, am incercat sa stau prima, a doua si ultima, iar cand m-am dat singura am tot drumul am fost intoarsa cu spatele la directia de drum dar mi-a placut foarte mult. Chiar la prima coborare in trei din viteza colacul meu cu tot cu mine am sarit peste peretele de zapada, la ultima curba unde trebuia sa ne incetineasca viteza, dar a fost si chestia asta parte din distractie, asa ca am continuat. Si desi tot ziceam de comun acord ca e ultima coborare, continuam, mai ales cand domnul de joc ne zicea tot timpul, “hai mai mergeti o data”, “hai ca vad ca va place mai urcati”.
Pe ultimul colac intr-un lant de trei mi-a placut cel mai mult, parca se vede altfel cand mai ai si doi iepurasi in fata iar damburile se simt toate, cand esti primul treci parca prea repede peste toate.
Am chiuit la toate coborarile, pentru ca ma simteam bine si mi-a placut si cu tot frigul de afara nu m-am gandit la nici un fel de durere de gat sau raguseala, asa ca am chiuit din tot sufletul.
Astept acum in continuare cea de-a doua plecare la munte in care sper sa reincep activitate pe schiuri.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: