Believe in yourself and you will succeed! Follow your dreams and you will be happy!


Joi prima zi de concediu dupa 9 luni de munca seara de seara, o zi asteptata cu sufletul la gura, chiar si dupa vacanta de relaxare de la munte, si sarbatorile de iarna, e o zi speciala pentru mine, asa ca m-am lasata purtata de dorul din sufletul meu. Desi am o slujba care o practice cu placere si ma reprezinta in totalitate, simteam nevoia de o perioada de relaxare mai ales in timpul sesiunii. Avand planul bine pus la punct in legatura cu zilele de invatat, am preferat ca prima zi sa mi-o dedic In totalitate.

Asa ca dupa cursuri aveam programare la Oculus in Floreasca la control oftamologic, asa ca am facut un drum initiatic, amintindu-mi de copilarie cand paseam pentru prima data peste pragul acestei clinici. Locatia este pe Calea Floreasca, insa am urmat exact acelasi drum ca in clasa a IIa alaturi de parintii mei, si mai recent prin 2006 cu Ivonici. Imi aduceam aminte perfect, Piatra Dorobanti,reclama mare digitala care imi indica, statia la care trebuia sa cobor. Am ajuns timpuriu asa ca am analizat pe strada Stefan G absolute toate cladirile, am constatat schimbarile realizate in acesti ani, pe cand mergeam destul de des pe acolo, toate cladirile erau in constructive, acum aveau numele firmelor sau cafenelelor mari luminoase atragand clientii pe usile lor.

Am plecat destul de bucuroasa de la control, primind vesti bune cum ca dioptriile mele sunt in regula, avand toate acestea de la o doamna doctor tinerica, frumusica si foarte de treaba. Asa ca am ales calea de intoarcere per pedes, sa observ cum se insereaza, e prima seara in timpul saptamanii dupa atata timp in care vad cum cade intunericul eu hoinarind pe strazi. Asa ca de la Piata Dorobanti am incercat toate usile magazinelor doar sa ma plimb, in cap aveam clar ideea ca nu ca nu vreau sa cumpar nimic, doar sa ma relaxez. Perioada reducerilor toate vitrinele impodobite cu %%%…eu pluteam pe strazi parca necrezand ca sunt asa de libera. Am ajuns la Piata Victoriei, de unde am sarit intr-un RATB sa scurtez putin drumul pana la Piata Romana de unde am reluat plimbarea pe jos pana la Universitate. Am intrat la Carturesti, la Dalles, unde nu mai intrasem demult si am fost surprinsa sa vad carti din colectia actrite célèbre ale anilor ’60 unde se incadra si actrita Grace Kelly despre care chiar citeam. O alta vitrina de toale office era ornate cu aceste carti classy, ceea ce mi-a placut foarte mult.

Am pipait paginile cartilor proaspat lansate, am mirosit parfumuri cunoscute la INA, am auzit zgomotul Bucurestiului cand se lasa seara, am vazut culori imbietoare in toate vitrinele si am facut miscare fara incetare, asa ca mi-am hranit toate simturile cu o singura plimbare de aducere aminte. Eram bucuroasa, multumita cred ca se putea citi pe fata mea lucrul asta si nu am fost deranjata nici macar de o vanzatoare de la brutaria Vel Pitar care se stramba in spatele meu ofensata fiind ca am cutezat sa intreb daca au paine proaspata de secara.

Asa ca de la Cismigiu m-am retras spre camin cu 601 urmand sa scriu articolul despre excursia de la Busteni, articol pentru care am primit destule felicitari, ceea ce inseamna ca plimbarea mea a fost benefica din toate punctele de vedere.

PS: Recomand clinica oftamologica Oculus, pentru ca au personal calificat si supracalificat, aparatura performanta si specialistilor in operatiile pe ochi in diverse afectiuni. Mie mi-au capatat increderea in oftamologic atatia ani de fidelitate, am gasit acasa retele de la prima vizita, 1997. Pretul unui consult complet este de 130 lei, in care ti se fac absolut toate masuratorile, de unde poti pleca bucuros pentru ca orice problema ai avea ti se va rezolva sau ameliora.

Sper sa am parte in continuare de zile in care energia pozitiva acumulata sa isi faca simtita prezenta prin randament maxim in sesiunea ce va urma.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: