Believe in yourself and you will succeed! Follow your dreams and you will be happy!


Pentru ca se zareau deja primele raze ale primaverii, mi s-au reactivat si mie iar antenele de colindat asa ca de cum am vazut anuntul despre Weekendul Sportiv pe facebook am si facut planul cu Mickey sa ne facem aparitia la competitii.

Dupa ce am semnat prezenta si in sala de jocuri de la UNEFS unde era concurs de karate si am vazut demonstratii atat de kata cat si lupte propriu-zise kumite am putut pleca linistiti cu 62.

Desi jongleriile cu mingea pentru care am pornit de fapt, au fost organizate de colegi de-ai nostri si nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor, s-au redus de fapt la un traseu aplicativ, ne-am angrenat in clasicele jocuri demonstrative din interiorul magazinului, asta nu inainte de a fi primit invitatia de a lua parte la cursul demonstrativ despre echipamentul montan si noduri folosite in escalada si rapel a celor de la Asociatia Montana EcoExtrem, ceea ce ni s-a parut atractiv.

Asta fiind planul, am pornit prin toate raioanele hai-hui incepand de la cel de ochelari, si poposind ceva mai mult la cel de fotbal unde am incins un joc, poarta fiind destul de interesanta, cu ajutorul caruia strangeam puncte. Desigur, nu am ratat nici plimbarea cu bicicleta , nici jocul de golf, dance dance revolution sau raionul cu echipamente si obiecte de lupta, unde sacii de box au fost punctele forte. Toate s-au incadrat la fix, asa ca ne-am dus direct la coltul dedicat EcoExtrem care se pregateau sa inceapa demonstratia, iar norocul nostru a fost ca am profitat de cele cateva minute avans in care lumea se inscria pentru a invata cele 7 tipuri de noduri, iar atunci cand am auzit ca sunt de fapt 2 concursuri nu ne-am dat inapoi de la nici unul.

Primul era cu intrebari din slide-urile despre echipamentul montan, la care am reusit sa raspund la 9 intrebari din 10 contratimp, asa ca topaind de bucurie am dat drumul cronometrului pentru cel de-al doilea concurs, cel de noduri in care atat eu cat si Mickey am realizat 7 tipuri de noduri in cel mai scurt timp reusind astfel sa castigam o lectie de escalada gratuita la sala celor de la EcoExtrem, cea mai performanta sala de catarat din Bucuresti.

Bonus la bucuria asta asa de mare ca am invatat ceva util si plimbarea nu a fost de prisos, tipa de la EcoExtrem ne-a invatat sa facem si cel de-al 8-lea tip de nod, ccel cu care si-a facut invitatia de a participa la cursul demonstrativ: catusele.

Sunt convinsa ca toata informatia primita cat si premiul de a lua parte la prima excursie la munte organizata anul acesta mi-au facut o mare bucurie, iar nerabdarea este direct proportionala cu ea. Cu siguranta imi vor fi utile pe viitor. Totusi excursia prin Bucuresti nu se incheie in Militari, a trecut abia jumatate de zi.

A doua destinatie era la Sala Palatului la RIUF 2011, la intrunirea facultatilor din  Romania si strainatate care isi expun oferta pentru ciclu de licenta, sau mastere, cu cei ce ofera burse elevilor si studentilor merituosi. Mi-aduc aminte ca ne promisese Teacher sa mergem in liceu , asa ca iata avand o intarziere de ceva ani am ajuns. Din pacate din toate ofertele expuse nu era nimic pe sport doar pe domeniul econimic, IT, medicina si tehnic insa sunt convinsa ca daca esti pe domeniul si esti interesat poti reusi lejer asa ca nu ratati asa ocazii. Atmosfera a fost una draguta insa cam la spartul targului.

Desigur drumul de intoarcere l-am facut prin Cismigiu, cred ca trecuse deja un an de cand n-am mai fost pe acolo, intamplarea draguta a fost ca in marea de oameni care profitau de o zi asa de placuta ne-am intalnit cu Kostov, Culi si Bamse, dar cum sa nu amintesc si de cainele lup pe nume Mickey?! Din numarul mare de exponate canine iesite la plimbare, tocmai asta ne-a atras in mod special privirea, ne-a facut chiar sa ne apropiem sufiecient cat sa ii auzim numele, surpriza a fost astfel si mai mare. Abia astept sa revad Cismigiul inverzit si inflorit si poate anul asta imi indeplinesc dorinta cu portretul care tot o taraganez an de an, din oras in oras inca din 2006.

Ziua a fost una excelenta, nemaipomenita pregatire pentru mega aventura ce a urmat in Brasov.

Comments on: "Decathlon ~ Weekend sportiv 12 martie 2011" (1)

  1. Mama deci super tare, totusi nu pot sa cred kt de atenta la detalii esti (doar esti fata), ti’ai adus aminte k pe lup il chema k pe mine :))… ce pot sa zic a fost o sambata placuta ! Abia astept celelalte postari de la Aventura Parc si Zoo Brasov dar si cel de la lansarea ziarului Carevasazica din Club Control ! Lasand liguseala laoparte chiar esti un Cezzane in scris, le dai bine… 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: