Believe in yourself and you will succeed! Follow your dreams and you will be happy!


Asa cum am obisnuit deja sa sarbatoresc examenele oficiale, am ales  plimbarea cu hidrobicicleta.  De data asta in compania „Clubului de Miscare pentu sanatate, si la ultima strigare in debarcader, ora mai racorosa ca sa ne simtim bine. Din pacate ceasurile nu au fost in concordanta, iar doamna de la caserie nu a reusit sa ne taie bilet, pentru ca am depasit ora limita…ce sa facem totusi?

Multi s-au anuntat, putini am ramas si acum si fara de hidrobicicleta? Criss vine cu ideea de a pedala la negru,  asa ca ne avantam la debarcader. Toti incantati, asa ca…toate panzele sus!

Am remarcat din start faptul ca hidrobicicletele de aici sunt mult ai bune decat cele din Cismigiu, te deplasezi cu mai putin efort, iar spatiu, ai cat cuprinde. Anul trecut facem comparatia barcilor. Directia? insula.

La ora 7, am luat parte la un joc de culori, de umbre si valuri in miscare, de neuitat. Adierea racorasa dupa o zi fierbinte de vara, si cu valuri de transpiratie din tornada de scris de la examen am simtit relaxare si destindere. Pot sa o numesc terapie prin valuri si vant, la mine are eficienta maxima.

5 participanti, 2 hidrobiciclete, voie buna si multe rasete. Am reanimat nodurile invatate la Decathlon, asta pentu a putea asigura un viitor trenulet de hidrobiciclete in cazul in care ne vom strange un numar mare de dorotori.

Am vazut „Casa Presei Libere”,  scanteind in razele soarelui la apus, norii au fost cortina, insa nu pentru iesirea noastra.

Ioana s-a alaturat grupului, tot ea a venit cu ideea de biciclete, asa ca zis si facut, I love velo este chiar in fata ochilor. Completam fisele, ciupim si aici o ora de bicicletit gratuit la inchiderea programului, incalecam si pornim in sir indian spre podul CFR.

Este prima data cand merg cu rochita la activitati de miscare, deci prima data pe apa cu rochie, si mai ales prima data cu rochie pe bicicleta. Distractia a fost data de vantul ce imi umfla umbreluta rochitei la fel ca a panselutelor ce ne acompaniau pedalatul de-o parte si de alta a aleilor.  M-am pricopsit cu una alba de la Criss, asa ca sta deja presata la locul ei.

Am facut poza de grup, fara de care nu am fi plecat linistiti acasa, si pentru ca soarele a cedat locul lunii sa ne vegheze drumul, ne-am indreptat spre centrul de inchirieri, ora gratuita deja a zburat.

Sunt fara carnet de sofer, dar cred ca macar unul de biciclete mi-ar prinde bine(stiu ca Cicloteque eliberau), nestiind regulile de circulatie, in entuziasmul pedalarii am franta brusc, nelasand posibilitatea celor din jur sa ma mai ocoleasca, asa ca am aranjat de un accident pe aleea de langa lac cu Criss. N-am rochia rupta, deci n-a fost asa de grav, m-am ales doar cu cateva vanatai si o zgarietura, sperietura intra la pachet. Asta m-a facut doar sa imi amintesc faptul ca am castigat la Bicicleta Rosie si echipament de protectie ce il tin la pastrare in Medgidia.  Am terminat cu mutatul asa ca am sa il aduc de graba, nu voi renunta la biciclit.

Imi pare rau ca am omis poza de final, tocmai din cauza cazaturii, insa sper ca imi va fi cu iertare din partea Clubului de Miscare.

Cuvantul cheie pentru iesirea asta a fost pedalatul, asa ca am ales cele doua variante posibile de a ne pune in miscare. 

Vrei si tu sa iei parte la activitati gratuite? Alatura-te Clubului de miscare si fii la curent cu tot ce se intampla, alaturi de instructori si antrenori calificati.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: