Believe in yourself and you will succeed! Follow your dreams and you will be happy!


Pentru ca de mica insir prin casa diverse tipuri de margele, de petice si multicolore ate pe langa Nonuca, primind si o invitatie pe mail de la cei de la smart bijou de a lua parte la cursul de margelit, iar pretul fiind accesibil, nu am putut sa-mi refuz placerea de a lua parte la un workshop de vacanta.

Locatia in Piata Alba Iulia, usor de ajuns la o ora destul de matinala pentru o zi de week-end. Asa ca mi-am eliberat imaginatia timp de 3 ore si am confectionat primele mele bijuterii handmade folosind alte tehnici fata de cele de pana acum. Motivul pentru care am luat parte la cursul Smart Start Clasic, a fost pentru ca vreau sa accesorizez toate costumatiile facute de mama si desigur pentru a-mi petrece timpul liber intr-un mod foarte placuta in care pot sa imi folosesc imaginatia.

Am petrecut 3 ore foarte placut, si am plecat de acolo topaind de bucurie, incantata fiind de ceea ce am facut. Trainer-ul a fost George Apreutesei, ne-a explicat, ne-a desenat pe tabla si ne-a facut sa ne simtim ca la o lectie de lucru manual, demult uitate.

Este pentru prima data cand iau la cunostinta ustensilele folosite si scopul lor, iar apoi rand pe rand le-am folosit pentru a ne convinge. Margele s-au insirat, cheitele au demonstrat produsul final, asa ca la sfarsitul celor 3 ore, am plecat cu ele, bucuroasa fiind de culorile alese. Am primit chiar si cateva idei scrise pentru a avea un punct de plecare in ceea ce vor creea pe viitor. 

Tehnica „Wire Wrapping” este cea care atrage privirile in magazinele cu bijuterii si la targurile de handmade. De data asta m-a atras si pe mine si am luat cunostinta de modul in care se fac zalele de lagatura si diversele moduri in care pot fi prinse. Asa ca am plecat de aici relaxata, increzatoare ca voi avea acum la indemana mult mai multe moduri de a aranja margelele in modele cat mai ingenioase.  Mi-am facut deja lista de cumparaturi de pe site-ul www.samargelim.ro

Tot aici am cunoscut-o pe Laura Witteveen, cea care se ocupa de trainingul cu brose, asa ca aici m-am hotarat sa nu lipsesc de la acest curs pentru a avea o gama cat mai variata in ceea ce mi-am propus.  Asa ca miercuri inainte de a incepe furtuna eram la Cafeneaua Conservator, la cursul de brose.  Am participat mai mult la ideea de a a-mi petrece timpul frumos si a confectiona ceva, pentru ca de altfel internet-ul este plin de filmulete cu indicatii, stiam ca asta va fi pornirea, altfel as fi amanat tot timpul.

Tema cursului a fost BioNaturalm asa ca am folosit la confectionarea broselor scoici, stelute de mare, capace de ghinde, boabe de cafea. Materialele au fost tot naturale, asa ca am folosit bumbacul, inisorul. Modelul a fost foarte simplu, cred ca mai era timp de invatat macar un model, dar asta nu a fost o problema, mi-a facut chef de a cauta in continuare si de a ctrobai deja in petecele lui Nonuca…si sa ma apuc de treaba.

Dulapul e plin de haine, mai ramane doar sa le accesorizam adecvat, asa ca la treaba!

Recomand tuturor cursurile de profil, pentru ca e o petrecere placuta a timpului, ce intra in categoria terapiei ocupationale. Referinte pe: SmartBijou si Magia Bucuriei.

Vacanta placuta…si multa creativitate!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: