Believe in yourself and you will succeed! Follow your dreams and you will be happy!


Dragi Ciresari,

Voi stiti ca eu sunt aglomerata si tot timpul pe picior de plecare asa ca imi este iertata intarzierea in legatura cu planul.

S-a stabilit cu greu locatia: Cheia (aici puteti gasi toate detaliile despre statiune)

Plecarea va fi in ziua de Sambata dimineata, ca sa terminam vineri seara cu bagajul ( a se intelege serviciu, cursuri si calabalac)

Variante de a ajunge acolo sunt urmatoarele:

-autocar Buc N- Cheia 7:30- 10-15 (cu variante din Autogara filaret si Basarab, trebuie sa facem si rezervare in cazul asta, nu stiu inca pretul.)

-tren cu schimbare in Ploiesti dupa cum urmeaza: Pret … A 1655 Bucuresti Nord Ploiesti Sud Ple Sos 07:30 08:12 00:42 59 Clasa 1 Clasa 2 P 3461 Ploiesti Sud Maneciu Ple Sos 08:20 10:25 02:05 51 Clasa 1 Clasa 2 cu un pret de: 11,6 Lei. 

Varianta a doua, ar fi mai mult indragit de acei Ciresari cu adevarat!

Din Maneciu desigur trebuie sa ne deplasam pana in Cheia, insa putem sa ne oprim putin sa aruncam un ochi imprejur (asta necesita bagaj usor avand in vedere ca avem si doar 2 zile).

Ca obiective turistice ar fi:

-Muzeul de Antropologie „Francisc Rainer”:

-Muzeul de istorie şi etnografie locală din Măneciu-Ungureni (in incinta caminului cultural) -Monumentul Eroilor din Măneciu Pământeni

De aici trebuie sa plecam spre Cheia cu ceva maxi-taxi. Inca nu am gasit o cursa regulata ce sa isi afiseze programul online, dar cu siguranta nu sunt rupti de lumea asta si exista ceva.

Iata ca am sapat mai bine si exista microbuz la 11:30 (facem jumatate de ora) In cazul in care nu avem rabdare la fel ca la Lacul Rosu vom gasi o alta varianta.

Bun am rezolvat transportul, acum sa vedem de cazare. Este un site foarte diversificat, de unde am selectat cateva pensiuni.

Pretul la camerele duble este de 70 Ron.Aici toata gama de detalii. O sa va dau si poza cu schita, daca vreti si altceva astept sugestii.

Au mai ramas de stabilit cateva trasee cat sa acoperim cele doua zile ce vor zbura foarte repede.

Variante avem foarte multe, accesibilitatea este mare in orice sezon, Asa ca pentru o schita completa si o imagine de ansamblu a excursiei va las ciornele si harta. 🙂

Sper sa fim intr-un numar colorat si vesel ce va adauga poveste Grupului Ciresarilor.

PS: Intoarcerea duminica dupa-amiaza: P 3464 Maneciu Ploiesti Sud Ple Sos 16:25 18:37 02:12 51 Clasa 2 A 1656 Ploiesti Sud Bucuresti Nord Ple Sos 20:55 21:38 00:43 59

PS2: Adaug Barajul Lacului Maneciu pe lista must see!! 🙂

LAST PS: ASTEPT INSCRIERI SI PROPUNERI, de data asta a r fi bine sa vorbim de cazare inainte de a pleca din gara din Bucuresti, asta ca sa folosim timpul la maxim, sa nu pierdem vremea pe acolo.

Anunțuri

Comments on: "Plan excursie Cheia (Judet Prahova) 5-6 Noiembrie 2011" (3)

 1. cristianletchin said:

  In afara faptului k nu snt de acord cu posibilitatea de plecare cu trenul, planul chiar imi place…

  FELICITARI donshoara organizator!
  (Sau vrei sa’ti spun Minniule?) 😀

 2. Evelina Rustem said:

  Vezi ca te-ai ametit, nu esti de acord cu plecarea cu autocarul! 🙂 I know i know nici eu, insa trebuie sa acordam variante! 🙂 Multumesc frumos! 🙂

 3. Foarte interesant! Planul mi se pare perfect, iar in legatura cu transportul si cazarea, va las pe voi sa hotarati, am incredere k o sa faceti cea mai buna alegere. Sper sa fie inca o excursie de succes, alaturi de cei mai dragi ciresari! 🙂 :*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: