Believe in yourself and you will succeed! Follow your dreams and you will be happy!


Nici nu ne-am dezmeticit bine dupa crosul de ieri ca alarma anunta iar o zi plina! Asa ca m-am dat jos din pat si cu pasi repezi m-am indreptat spre Scoala nr.146 locul de intalnire cu alergatorii juniori. De aici am coborat spre Casa Poporului, locul de desfasurare, mai exact Piata Constitutiei.

Ne adunam cu mic cu mare, imbroboditi sau cam dezbaracati, pentru ca desi e inceput de octombrie, dimineata e friguroasa si incercam sa aflam mai multe detalii despre organizarea competitiei, din pacate nu toata lumea este comunicativa la o asa ora matinala, 8:30, dar din putinele informatii ne posomoram.

Startul se va da la ora 11, iar distanta de alergat este de 4 kilometri pentru toate categoriile de varsta, distanta infernala pentru cei mici, dar totul este deja batut in cuie. Nu stau mult pe ganduri, ridic si de data asta kitul de concurs, adica doar numarul de data aceasta, apoi ma decid sa particip si eu, la fel ca in anii trecuti insa acum in alta calitate. Alerg cu elevii pentru a ma asigura ca totul este in ordine si ajungem cu totii la linia de finish.

Ne imprastiem, majoritatea stand in apropiere, au zis ca revin la ora starului. Putini au fost cei ce au ramas sa se zbenguiasca pe muzica. Obervand din exterior, organizarea este mult mai slaba decat anii anteriori. In gand ma hotarasc sa nu mai fac greseala asta niciodata, elevii vor fi chemati de acum incolo la o ora rezonabila inaintea startului, pentru a nu-si pierde entuziasmul.

Parintii uimitor sunt de partea mea si in numar destul de mare se inscriu in cursa alaturi de copii. O sustinere de care era nevoie, la fel si Cristi isi face deja intrarea facandu-i pe copii sa ridice mainile sus si sa intre in starea de start.

Eu fac incalzirea cu aerobic in locul avut in ingramadeala de nedescris, tot e ceva decat nimic, asa ca inaintam spre start, pe categorii de varsta. Criss imi face poze cu elevii si le da si el sfaturi in legatura cu startul si parcursul. Copiii se amuza de un om de la categoria veterani ce venise in slip, si pornim la drum.

Sunt cu ochii in patru, din spate mai dau indicatii, ii numar, fac poze si incerc sa ii motivez si sa ii temperez pe elevi, traseul e lung iar la dus spre Piata Alba Iulia avem drumul inclinat trebuie sa depunem mai mult efort.

Sunt inconjurata de parinti entuziasmati, unul din ei a venit chiar cu bicicleta si de pe trotuar isi incurajeaza copilul, apreciez foarte mult efortul din partea lui. Mihaela ne asteapta cu aplauze la finish.

Desigur Flori si Anton sunt iar in top, cand ajung si eu cu ultimii elevi, ei deja fac revenirea dupa efort cu alergare usoara. Desigur Anton nu uita sa imi precizeze ca nu este inca in forma sportiva, acest cros nefiind de obiectiv ca cel ce urmeaza.

Cu ocazia acestei competitii am avut ocazia sa le vorbesc elevilor despre fair-play si alergarea de rezistenta. Numarul reprezentatilor scolii noastre a fost destul de mare, insa nu in topul celor trei care au castigat si plasma. Pentru mine oricum mai importanta este participarea si bucuria copiilor. Chiar recordul realizat de Cristi cu fetita din clasa a II daca nu ma insel, care a inteles scopul alergarii in tempo moderat.

Am stat la premiere si am sustinut-o pe Flori asa cum ne-am obisnuit deja. Suntem mandri sa avem o ciresara campioana! 🙂

Comments on: "Crosul Loteriei Romane ~ 3 Octombrie 2011" (1)

  1. cristianletchin said:

    Bravo, interesant blog, chiar si dupa atata vreme de la eveniment pot simti entuziasmul, pur si simplu… tine’o tot asa! :*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: