Believe in yourself and you will succeed! Follow your dreams and you will be happy!


Au trecut fix 3 ani de cand aproximativ in aceeasi formatie ne intruneam in aceeasi locatie dintre Facultatea de Drept si Kogalniceanu, ce o zaresti usor prin multitudinea de culori de pe usa, ce prevesteste ca te va purta pe alte meleaguri.

Veti fi acompaniat de Buddha Bar si, desi lumina nu este naturala, nivelul serotoninei va fi ridicat.

Localul este cunoscut pentru narghilea insa meniul este plin de o mutitudine de tipuri de inghetata. Atunci cand facusera inaugurarea meniului trebuia sa mergem in grup de Ciresari sa testam diversele tipuri si sortimente insa din cauza problemelor mele cu gatul am renuntat.

Micut si intim, cu mese joase, tabureti si o multitudine de perne, pereti decorati cu voaluri te poarta cu gandul la sarri-urile indiene.

Dornice de povestit din cauza rarelor intalniri ascultam cu interes ce zice fiecare. Pentru azi lucram cu spor la brose stiind ca nu ne vom reintalni curand.

Vise, planuri, dorinte toate isi gasesc locasul in variatele culori ale perdelelor, tin in brate o perna Taj Mahal si mai gust din inghetata deja topita Indian Kiss.

Narghileaua de cafea se aprinde si ea si ne distram copios cu Irina care scoate fum pana si pe nas, trebuie sa vezi cum trage cu atata pofta din narghilea si lasa fumul sa isi gaeasca lenes iesirea.

La astfel de reuniuni intotdeauna subiectul principal va da tarcoale amintirilor asa ca revenim la anii de liceu, la majorate, la tabere si desigur la ultimele barfe, pe seama carora ne distram copios.

Desi Non si tati sunt in tren spre Bucuresti mi se prelungeste sederea datorita accidentului de la Ciulnita a trenul dinspre Bucuresti cu o masina asa ca ne indreptam spre Izvor si strabatem parcul pana la Castelul Copiilor unde o dam in mintea lor si ne invartim cu spor pedaland toate.

Trebuie sa plec spre gara, dar as mai sta la povesti, se pare ca mi-a fost cu adevarat dor. Asta e de fapt si gustul intalnirilor rare, au mai mult farmec.

X.O.X.O Gossip Girl

PS: Mai multe detalii pe pagina de facebook a localului, poti asculta chiar si muzica difuzata de ei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: