Believe in yourself and you will succeed! Follow your dreams and you will be happy!


Am trecut deja de perioada sarbatorilor, ne apropiem de sesiune, elevii intra in cel de-al doilea semestru si cu totii trecem deja la realizarea planurilor facute deja.

Asa ca meciul asta a picat din senin, intr-o discutie pe facebook cu Cristi si ne-am hotarat pe loc. Participarea depindea de ora la care incheiam cursul de Teoria Sportului. Ajungand la facultate am vazut ca toata lumea era pornita pentru meci si din cate se pare eu am fost ultima care am aflat.

Se termina prezentarile despre Jocurile Olimpice si domnisoara profesoara se hotaraste sa vina cu noi, sa fie prezenta in toata regula. Asa ca la 18:30 ne indreptam spre Constantin Brancoveanu, calculand varianta cea mai scurta de a ajunge. Toata lumea stie ca intrarea este libera, asa ca stam fara grija pana ce ne intalnim cu colegi care se intorc pe motiv ca un mai lasa sa intre.

Drept urmare pierdem prima repriza in frig, in fata salii incercand sa intram cumva, reusind pana la urma cu anumite manevre. Prindem la fix cand Belarus are avantaj de doua puncte, insa suntem foarte entuziasti. Incredibil insa sala e plina de suporteri. Nu cred ca am vazut niciodata sala asta atat de plina si atat de vioaie. Incredibil ce impact a avut propaganda asta. Pana si la metrou anuntau de meci. Ce au omis ei a fost treaba cu biletele si cu distributia unora cu valoare „0” inainte de meci. Organizare proasta, asta a fost motivul principal pentru care pe rand ne-am contrat cu paza. Profa si Criss au incercat in scopul reusitei de a intra, insa sunt de neclintit. (nu exista nici macar o solutie, in cazul de fata din perspectiva lor, nu si din a noastra) Nu stiu cum se face insa de fiecare data la vreun eveniment sportiv tocmai noi cei ce avem legatura cu el sa fim cei mai oropsiti.

Ideea e ca nu sunt multi care au stiut de ele, si cel mai probabil cei care au aflat au fost cei care au venit cu mult timp inaintea inceperii.  Frumoasa insa surpriza de a veni la meci, sunt ceva ani de cand nu am mai fost la unul, iar de nivelul acestuia nu cred ca am mai fost din liceu.

Observ si eu ca s-a schimbat radical componenta echipei. Putini sunt cei ce s-au mentinut, insa inca sunt nume cunoscute pentru mine. Cu greu scormonesc adanc si imi mai aduc aminte cate un nume.

Colegii nostri Lupu si Vicky inflacarati pe reguli si arbitraj, asadar se diseca orice hotarare. Ne amintim cu totii regulamentul si suntem cu sufletul la gura la orice miscare.  Imi aduc aminte cu ce inflacarare mergeam eu la toate meciurile, si acum cu greu cu greu mai recunosc cate un jucator: Savenco, Sania, Novanc si Popescu cel de neuitat.

Scorul ne tine cu sufletul la gura, iar portarul ridica sala in picioare cu fiecare aparare reusita.

Golurile incep sa curga si de partea noastra, replica adversarilor incearca sa tina pasul. Jucatorii sunt porniti si marcheaza din 7 metri, de la noua si insista foarte mult la incrucisari, uneori le iese, alteori nu.

Insa vine si fluierul eliberator de final ce ne face sa chiuim. 25-22 este scorul final si imi aduc aminte de alte finaluri de meci in care jucatorii saluta galeria, de data asta sunt asaltati de jurnalistii care stateau pe margine ca in block-starturi.

Aruncam o ultima privire salii si plecam. Multmiti ca am reusit sa intram la meci, multumiti ca Romania a batut chiar daca echipa nu straluceste, multumiti ca domnisoara profesoara a venit cu noi si ca am participat la o actiune impreuna,  fiind prima actiune de master SP.

Duminica, urmeaza cea de-a doua actiune, la teatru pe Lipscani, in aproximativ aceeasi formatie.

In memoria inflacararii cu care urmaream meciurile de handbal pana sa intru la facultate, o surpriza de suflet.

Pentru alte detalii despre meci, aici si pentru componenta echipei si alte detalii legate de handbal pe site-ul federatiei.

Reclame

Comments on: "Meci handbal Romania-Belarus Sala Polivalenta ~ 11 Ianuarie 2012" (2)

  1. bun venit in 2012 :))))))))

    pfoai de cand n-am mai fost la un meci de handbal!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: