Believe in yourself and you will succeed! Follow your dreams and you will be happy!


anonima-de-miercuriÎntotdeauna mă întorc la Rodica Ojob Braşoveanu cu drag şi nerăbdare. Da, e ca un film serial la care aştepţi următorul episod. Desigur cartea face turul casei, avem astfel subiect de discutie şi de amuzament la întâmplările şi peripeţiile personajelor deja cunoscute şi analizate. Niciodată învechite, întotdeauna cu ceva nou şi surprinzător în rândurile când te credeai isteţ.

Planurile bine puse la punct, Melania si Mirciulică te vor distra copios cu ghiduşiile şi cu tacticile de „Mentalist” în rezolvarea cazurilor, desigur intrate fără voie in jocul făcut de scriitoare. Tipologiile create te duc cu gundul la vremuri trecute şi readuse la viaţă cu fiecare generaţie.

Anonima de miercuri m-a tranformat şi pe mine într-una, desigur, poveste veche. Nu revin încă la categoria ficţiuni reale, însă ar trebui să revin la scenariul poveştii după cartea asta.

Face parte din seria de giumbuşlucuri ale Melaniei. Recunosc, iar motanul gurmand il văd în orice coadă stufoasă care toarce. Nu foarte multe vorbe despre subiect pentru ca secretele nu au vârstă, iar scenariile ce pornesc de la secrete, de la istorii de familie sunt din punctul meu de vedere reuşite întotdeuana.

Citiţi-o, gustaţi fiecare indiciu, folosiţi orice pistă pentru rezolvarea cazului şi tot nu o sa reuşiţi să îi îndepărtaţi farmecul inconfundabil al Rodicăi. Iar când observi în metrou şi alte titluri ale ei, chiar în acelaşi vagon, un zâmbet larg de complice ţi se va afişa pe faţă fără să îţi dai seama.

Comments on: "Anonima de Miercuri ~Rodica Ojog Brasoveanu" (6)

 1. O ador pe Melania! 🙂

 2. O lectura cu adevarat captivanta ! De-ncercat si alte titluri de aceeasi autoare !

 3. Melania e inegalabila! iar Anomima se citeste atat de usor, dupa o saptamana mi-a parut rau ca povestea s-a terminat!

 4. buna!
  ce exercitii fizice imi poti recomanda pentru a slabii la coapse si a-mi micsora sodurile?

  • Evelina Rustem said:

   Buna,
   Poti sa imi lasi un mail si iti voi raspunde acolo cu ceva mai elaborat! De retinut faptul ca daca vrei sa slabesti, o vei face pentru tot organismul nu numai in anumite zone!

   Desigur conteaza foarte mult tipul constitutinal in rezultatele pe care le vei avea. Poti modifica raportul dintre masa activa si cea pasiva (mai putin tesut adipos mai multa musculatura)

   Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: